Satelliet nieuws 16 april 2003

Dubai 33 wijzigt PID’s op Nilesat 102 / Arabisch radiostation El-Quran El-Karim gestart op Hot Bird 4 / TV-station Ideal World gestart op Astra 2A / Arabisch radiostation Radio Mojahed gestopt op Telstar 12.

Iraans TV-station Simaye Azadi National Iran TV gestart op Atlantic Bird 3 / Pools radiostation RFM FM gestopt in Pools Polsat Cyfrowy-pakket / Kurdistan TV verdwenen op Hot Bird 3 / Eurosport wederom gecodeerd op Telecom 2D / wijzigingen op Sirius 2 / Arabisch TV-station ASN gestart op Nilesat 101 / radiostation RBC gestopt op Afristar.

Regionaal Duits TV-station BTV 4 nu ook digitaal op Astra 1H / SAI Global Harmony gestart op Afristar / TV-station Eurocinéma start vanaf 1 sept. 2003 via Astra (19.2 graden Oost) / Spaans TV-station Televida gestart op Hispasat 1C / Italiaans muziekstation Magic TV gestart op NSS 7.

Lees verder.

Gerelateerde berichten