Satelliet nieuws 8 april 2003

Het laatste nieuws uit de satelliet wereld.
Euronews weer gecodeerd op Atlantic Bird 2 / Russisch radiostation Hit FM gestart op Eutelsat Sesat / Duits radiostation Megaradio gestopt op Astra 1B en 1C en op Hit Bird 6 / Quatar TV en Quatar Radio ongecodeerd op Arabsat 2D / Abu Dhabi TV op Arabsat 3A / DW TV Arabic wijzigt PID’s op Nilesat 101.

Italiaans TV-station Superpippa Channel test op Hot Bird 6 / Slowaaks radiostation Radio Twist nu ongecodeerd op Eurobird 1 / RTR Planeta niet meer op 12.111 GHz (H) via Hot Bird / Portugees TV-station RTP 2 nu ongecodeerd op Hispasat 1C / XEW – Canal 2 wijzigt PID’s op PAS 3R / CNES Toulouse gestopt op Hot Bird 6 / Fox Portugal gecodeerd op Hispasat 1C / Bloomberg TV UK ongecodeerd op Hispasat 1C / Arabisch TV-station Mazzika gestart op Nilesat 101 / CNN International gestopt op Afristar.
Meer satelliet nieuws

Gerelateerde berichten