TV West Tien Uur Nieuws, meer nieuws en nog actueler

Door de fusie met 89.3 Radio West zendt TV West vanaf 1 mei iedere werkdag om 22.00 uur ’s avonds een geactualiseerde nieuwsuitzending uit, het TV West Tien Uur Nieuws.

Zeven jaar lang heeft TV West op werkdagen om 18.15 een nieuwsuitzending gemaakt. Bij belangrijke gebeurtenissen besloot de redactie om dezelfde avond een update te maken, maar dat was niet standaard vanwege de hoge kosten. TV West is de eerste regionale omroep in Nederland die het nieuwsbulletin gaat updaten.

Vanaf 1 mei vanaf 19.00 uur ’s avonds is een totaalpakket van een uur televisie te zien. Elk uur begint met nieuws en daarna volgen het verkeersjournaal en varia en achtergrond programma’s. Per 5 mei gaat TV West via teletekst de nieuwsuitzending ondertitelen voor doven en slechthorenden. De ondertitelingpagina , pagina 888, is vanaf 19.00 uur ’s avonds op te vragen. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten