War Child vraagt hulp aan elk radiostation [herhaling]

Op 5 mei zal Dolf Jansen per helikopter het land door gaan om op diverse festivals aandacht te vragen voor het werk van War Child en het lot van duizenden oorlogskinderen. Thema van dit jaar: “Vrijheid is niet te koop.” War Child verzorgt ook dit jaar weer samen met het Nationaal Comité 4&5 mei live optredens met bekende artiesten op de bevrijdingsfestivals.

Persoonlijke vrijheidsboodschap.
Op alle dertien bevrijdingsfestivals in Nederland is War Child aanwezig met een stand waar bezoekers zich met hun persoonlijke vrijheidsboodschap kunnen laten fotograferen. Alle individuele boodschappen komen in een collectief kunstwerk dat een paar weken na de festivals tentoongesteld wordt. Want vrijheid vier je niet alleen, dat vier je samen. Deze persoonlijke vrijheidsboodschappen zijn ook te bekijken op de website van War Child. Het doel van War Child is om bij te dragen aan een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.

Child zoekt radiostations voor radiospot ! ! !
War Child vraagt net als vorig jaar weer aandacht aan alle radiostations van Nederland. Veel landelijke radiostations doen al mee, maar Nederland heeft meer dan alleen landelijke radiostations.

Daarom helpt Radio.nl ook dit jaar weer met de verspreiding van deze campagne van War Child onder de regionale en lokale omroepen, internet stations en piraten.

Vraag de spot aan.
Stuur een E-mail aan Radio.nl en u ontvangt twee radiospotjes voor 5 mei. Deze zijn dit jaar persoonlijk ingesproken door Dolf Jansen, bekend van 3FM.

Radiostations kunnen de spots van 10 en 30 seconden aanvragen via E-mail bij Radio.nl. Daarna krijgt u meteen een MP3 spotje in perfecte kwaliteit via e-mail terug. De spot kan meteen gebruikt worden voor uitzending. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten