Search
Close this search box.

Yorin FM start opvallende campagne

Vanaf woensdag 9 april start de commerciële zender Yorin FM een landelijke campagne om het radiostation extra onder de aandacht te brengen bij de luisteraars. Yorin FM onderscheidt zich door een aantal bekende dj’s, maar ook door het bedenken opvallende acties en leuke events.

Directeur Yorin FM, Mark Berendsen, zegt over de grootschalige campagne: “Yorin FM is een uniek station met oneindige mogelijkheden. Vooral het feit dat wij deel uitmaken van de grootste commerciële mediagroep van Nederland zorgt ervoor dat wij middenin de entertainment-wereld staan. Dat zorgt ervoor dat Yorin FM de luisteraars exclusieve nieuwtjes kan bieden, makkelijk medewerking kan krijgen van een ruim scala aan presentatoren en Bekende Nederlanders en samen met belangrijke partners grote events en unieke acties op touw kan zetten. Dit geeft ons een bijzondere positie in het Nederlandse radiolandschap en stelt Yorin FM in de gelegenheid om de luisteraars het beste van het beste te bieden”.

Vanaf 9 april zijn onder andere op televisie, middels buitenreclame, in diverse landelijke weekbladen en op internet verschillende reclame uitingen te vinden. Vanaf maandag 14 april start Yorin FM met een regionale campagne die onder andere te zien is in abri’s, achter op bussen en op taxi’s met een Nederlandse primeur: beplakte wieldoppen met het Yorin FM-logo. [Radio.nl]

YorinFM is te ontvangen via de ether in:
Amsterdam (FM 103.6), Rotterdam en Den Haag (FM 103.8), Utrecht en ’t Gooi (FM 88.1), Tilburg, Breda en Oosterhout (FM 103.6), Den Bosch (FM 87.9), Maastricht (FM 93.4) en Friesland (FM 103.8).

Gerelateerde berichten