Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jente Kater naar Veronica 103 ?

Op 1 september is de start van Veronica 103. Inmiddels is de nieuwe programmaring van Veronica 103 ook bijna rond. Vandaag is er weer een nieuwe dj bekend geworden. Jente Kater. Jente is momenteel nog werkzaam bij KinkFM, en dagelijks te horen tussen 10 en 12 uur in het programma Outlaw Classics.

Volgens Jente Kater zelf vinden er op dit moment gesprekken plaats die een bevredigend karakter hebben. Hij acht de kans groot dat hij binnenkort te horen is op Veronica 103 en verwacht eind deze week meer te kunnen melden.

Jente Kater (31) begon in 1991 bij de lokale omroep Goor. Jente werkte onder meer bij Delta Radio (Grave) en Trend FM (Huissen), Hot FM (Haaksbergen), Hot Radio (Oost Nederland), City FM, Radio Veronica en bij Radio 538. Daarnaast was Jente verantwoordelijk voor de vormgeving van het oude Radio Veronica en was hij de ‘stem’ van Veronica-televisie. [Radio.nl]