538 Report

Radio.nl heeft het laatste nieuws over 538 weer voor je op een rijtje gezet.
 
>> Nickelback week
Radio 538 haalt artiesten van over de hele wereld naar Nederland om speciaal voor jou op te treden. Dit keer zijn de mannen van Nickelback gestrikt.

Op 16 september geven ze een geheim concert en jij kunt erbij zijn. Hoor je “Someday” voorbij komen, bel dan snel met 538 en je maakt kans het gesigneerde nieuwe Nickelback-album “The Long Road”, het album “Silver Side Up”, de DVD “Live at Home” en twee kaarten voor het geheime concert.
 
In het 538 Magazine van deze week maak je ook kans op bovenstaande Nickelback prijzen.
 
538 Report
Woensdag moet Nederland volgende week aantreden tegen Tsjechië voor kwalificatie voor het EK in Portugal. De spelers kunnen alle steun gebruiken en dus stuurt Evers je naar Oranje. Vanochtend geeft Edwin Evers kaarten weg voor deze wedstrijd in Praag (inclusief retourvlucht). Twee gelukkige winnaars mogen zelfs in hetzelfde toestel als het Nederlands Elftal reizen!
 
Aangezien Evers weer terug is van vakantie, is Live38 ook weer van start gegaan. Afgelopen vrijdag was Krezip te gast om dit populaire radiospelletje te spelen. Aanstaande vrijdag is Glennis Grace te gast. 19 September staat Marc Dakriet (van Re-Play) gepland en op 26 september Is Ook Schitterend.
 
>> Studentenkameractie
Afgelopen vrijdag gaven Niels en Froukje de eerste kamer weg in Rotterdam. Komende vrijdag trekt de 538 karavaan naar Nijmegen. Vanaf 18 uur presenteren Niels en Froukje vanuit “Sterren” hun programma en geven de tweede kamer weg. Ook dit keer is de toegang weer gratis op vertoon van studentenkaart of OV-jaarkaart. Live muziek zal verzorgd worden door Veldhuis en Kemper.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Zoals vrijdag al gemeld. Jeroen van Inkel had zich ziek gemeld. Dennis Ruyer nam samen met jelte van der Goot Rinkeldekinkel over. Vanwege het schandaal bij de Breukhoventjes schoof Edwin Evers dinsdag ook gezellig een middagje aan.
 
Afgelopen donderdagavond deed het Evers Staat Op-team de drinkontbijttest voor de “Smaakpolitie” van SBS6. Zelf gaven ze toe toch liever voor Broodjes te gaan.
 
Tim Klijn nam zondagochtend wederom Greatest Hits van Martijn over. Lindo Duvall presenteerde Super Sunday tussen 15 en 18 uur.
 
Deze week in 538 Magazine: alles over Nickelback, een interview met Rafael van der Vaart en je maakt kans op een reisje naar Londen.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Kelly Clarkson – Miss Independent (nummer 27 in de Top 40)
Dance Smash: DJ Tiësto – Traffic
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Lumidee – Never Leave you (ex-Alarmschijf)
2 (2) Chipz – Chipz in black
3 (3) Outlandish – Aicha
 
De Klapperrr van de week: Black Eyed Peas met “Where is the love?” op nummer 21.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.