Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ophef in de Radiowereld

De best betaalde DJ uit de Radiowereld is nog steeds Edwin Evers bij Radio 538. Maar dat zal niet meer lang duren. Ruud de Wild en Rob Stenders lijken ook zeer gewild te zijn bij de HMG.

Stenders en De Wild
Van beide dj’s loopt het contract binnenkort af en YorinFM heeft volgens het blad Revu veel interesse in de twee dj’s van Radio 3FM. Mochten ze vertrekken bij Radio 3FM, dan zal dat een grote klap betekenen voor de publieke zender Radio 3FM en zal het muziek profiel van 3FM mogelijk ook naar YorinFM gaan. Naast de Radio 3FM dj’s is YorinFm ook geïnteresseerd in Robert Jensen. Over Gordon wordt niet gesproken.

Verdiensten
Op enkele uitzonderingen na verdienen veel dj’s op Radio 3FM tussen de 40.000 en 75.000 euro voor een paar uur per week radio maken. Het merendeel van de dj’s heeft daarnaast er ook nog een andere baan. Een talent als Giel Beelen komt daar waarschijnlijk niet ver boven uit volgens goed geïnformeerde bronnen. Wat de exacte bedragen zijn is niet bekend.

Jeroen van Inkel naar Veronica ?
Jeroen van Inkel, dj bij Radio 538 (als hij niet ziek is) wil graag naar het nieuwe Radio Veronica om daar een ochtendshow te maken. Bij Radio Veronica heeft men Van Inkel volgens ingewijden 800.000 euro geboden maar dit is niet bevestigd. Maar Van Inkel zit nog steeds vast aan een contract met Radio538 waar hij tonnen minder verdient en Directeur Lex Harding wil hem niet laten gaan. De gesprekken lijken inmiddels helemaal te zijn vast gelopen. [Radio.nl]

Best beluisterde radioprogramma’s:
1. Coffee Break (SkyRadio)
2. Vroege vogels (Radio1)
3. Cappuccino(Radio2)

Best betaalde Dj’s in Nederland:
Edwin Evers (Radio 538, 6 ton) 1.7 miljoen luisteraars
Robert Jensen (Noordzee FM, 8,5 ton) 922.000
Gordon (Noordzee FM, 6 ton) 1.1 miljoen
Ruud de Wild (3FM, 4,5 ton) 1.0 miljoen
Rob Stenders (3FM, 2,5 ton) 1.1 miljoen
Jeroen van Inkel (Radio 538, 2,5 ton) 1.4 miljoen
Giel Beelen (3FM, 70.000 euro). 475.000

Gerelateerde berichten