Zoek
Sluit dit zoekvak.

Headlines uit de krant: vrijdag 5 december

Ze zaten even flink in de rats. De radiomakers van de lokale omroep in de studio aan de Karel Doormanlaan. Want volgens het Agentschap Telecom zou de zender anderhalf jaar zonder vergunning hebben uitgezonden. Dat wordt door programmaleider Marcus Elzinga van Delta FM bevestigd.

‘We hebben anderhalf jaar illegaal uitgezonden. Zeg maar als een piraat, maar we hadden geen echobak in de studio, ha ha.’  Lees verder

Tijdens een live-uitzending in Porgy & Bess in Terneuzen blikt de lokale radio-omroep Terneuzen donderdag 11 december terug op één jaar herindeling in de Kanaalzone. Lees verder 

Zes jaar geleden staken Erna van Heerde, Minjon van Maanen, Gerri Dokter en Henk Wolters de koppen bij elkaar om met sinterklaas iets te doen voor de minder bedeelden. De vier medewerkers van Omroep IJsselmond wilden gezinnen of alleenstaanden die het financieel heel erg moeilijk hadden, een handje helpen. Henk Wolters: ‘We hadden allen het gevoel iets extra‘s te willen doen.‘ Daarom besloten de vier presentatoren van radioprogramma‘s een oproep over de radio te doen. Wie gezinnen en alleenstaanden kende, die een kleine ondersteuning konden gebruiken mochten zich bij de omroep melden. Lees verder

RTV West is woensdag overstelpt met adhesiebetuigingen. De reacties volgen op het vernietigende rapport van onderzoeksbureau M.J.P. over het financiële wanbeleid bij de regionale omroep voor noord Zuid-Holland. Lees verder

Lebbis en Jansen met ‘Oudejaars 2003’. Gezien: donderdagavond in de Goudse Schouwburg. Gouwenaars moeten bij de bestrijding van gladheid weer meer verantwoordelijkheidsgevoel krijgen. Van burgers mag weer worden verwacht dat ze hun eigen stoepje schoonvegen. De gemeente (lees: Cyclus) kan niet alles doen. Lees verder

In Roemenië is tijdens filmopnames plotseling de Britse acteur en producent David Hemmings overleden. De 62-jarige Brit bezweek aan een hartaanval, zo maakte zijn agent donderdag vanuit Londen bekend. Lees verder

De besturen van Stichting Lokale Omroep Deventer (SLOD) en de stichting Algemene Omroep Deventer (AOD) hebben besloten samen te gaan. Als gevolg daarvan hoeft de gemeenteraad van Deventer niet meer te bepalen wie de uitzendlicentie van het Commissariaat van de Media (CvdM) voor de komende vijf jaar krijgt toegewezen. Lees verder

Gerelateerde berichten