Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kick-off Olympische Spelen bij Edwin Evers.

In het radioprogramma van Radio 538-DJ Edwin Evers maken de luisteraars volgende week kans om als fakkeldrager van het Olympisch vuur mee te lopen tijdens de fakkeltocht op 23 juni van de Arena naar het Olympisch Stadion.

De winnaar sluit zich aan bij de andere fakkeldragers, die allemaal 400 meter met een eigen fakkel lopen en het vuur vervolgens aan elkaar doorgeven. Op 4 juni 2004 start de wereldreis van het Olympisch vuur in Sydney, dat vervolgens door 34 steden trekt. Na Amsterdam vervolgen de vlammen hun weg door Europa en arriveert het vuur uiteindelijk in Athene.
 
‘Evers Staat Op’ live vanuit Athene
Tijdens de Olympische Spelen presenteert Edwin Evers van 14 tot en met 28 augustus zijn programma ‘Evers Staat Op’ ook live vanuit Athene. Hierin brengt hij verslag uit van de zomerspelen en komen iedere dag verschillende sporters aan het woord en zullen verschillende artiesten optreden.

Het is niet de eerste keer dan Evers de Olympische Spelen achterna reist. Twee jaar geleden volgde hij de Nederlandse equipe naar de Winterspelen in Salt Lake City. In 2000 was hij erbij in het Australische Sydney. [Radiowereld.NL]