Zoek
Sluit dit zoekvak.

BVN-TV nu ook 24 uur per dag in Midden-Oosten

BVN-TV, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, zendt vanaf 30 maart permanent 24 uur per dag via de Eutelsat Hotbrid 3 satelliet uit.

Nederlanders en Vlamingen in Zuidoost Europa, het Midden-Oosten, Centraal-Azi en Noord-Afrika kijken via deze satelliet naar BVN-TV. Voorheen zond BVN-TV 8 uur per dag in deze regio uit. De ontvangstgegevens veranderen niet.

Waarnemend voorzitter van BVN-TV, Jan Hoek, is verheugd over de extra uitzendtijd: Hierdoor kunnen Nederlandse diplomaten, expats, emigranten en vakantiegangers in onder meer het Midden-Oosten elk moment van de dag naar BVN-TV kijken. De Nederlands- en Engelstalige radiokanalen van de Wereldomroep via de satelliet zullen naar verwachting volgende week ook 24 uur per dag in deze regio beschikbaar zijn. [K.v.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten