Headlines uit de krant: donderdag 11 maart

RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens is maandagnacht aan het eind van het Boekenbal in Amsterdam in een vechtpartij verwikkeld geraakt. Dat meldt het NOS Journaal woensdag.

Hij zou er een forse snee boven zijn rechteroog aan hebben overgehouden. Wat zich precies heeft afgespeeld is niet bekend. Volgens berichten kreeg Van Erven Dorens het aan de stok met enkele aanwezigen, nadat hij een fles wijn van hen had afgepakt en aan zijn lippen had gezet. Dit werd kennelijk niet gewaardeerd, want Beau belandde even later met zijn hoofd in een bloembak. Lees verder 

Irak
Zanger Pierre Kartner alias Vader Abraham wil binnen twee maanden ‘onze jongens’ in Irak gaan opvrolijken met enkele optredens en zijn smurfenliedjes. ,,Het zal een dolle boel worden”, aldus Kartner. Lees verder 

Lokaal
Omroep Zwolle is van plan in september met tv-uitzendingen te beginnen. Verwacht wordt dat het algemeen bestuur binnen een maand het definitieve ‘go‘ geeft. Volgens medewerker Wiljan Bakker staat ‘voor 95 procent‘ vast dat het plan doorgaat. Lees verder

NOS
Met het oog op morgen, Radio Tour de France, Radio Olympia en Langs de Lijn zullen nooit meer hetzelfde klinken. Herman van der Velden, al bijna dertig jaar muzieksamensteller van de NOS-radio, stopt ermee. Hij gaat officieel op 31 maart met pensioen. Voor de NOS-radio blijft hij op freelance-basis nog wel enkele kleine klusjes doen. Lees verder

Endemol
Ondernemer en weldoener Jacob Gelt Dekker zoekt een opvolger. Hij schakelt niet, zoals vaak , een headhunter in, maar wendde zich tot Endemol. Het mediabedrijf ontwierp voor hem een talentenjacht, die onder de titel De Opvolger vanaf september is te zien op RTL 4. Lees verder

RTL
De televisie bijna niet meer zichtbaar door alle troep? Een wc-bril waar je aan blijft vastplakken en een douche waarin je uitglijdt van de vettigheid en waar je tot aan je enkels in een troebele plas water staat vanwege een dichtgeslibd doucheputje? Geen nood, dan zijn er altijd Liny en Marja nog. In het RTL 4-programma Hoe schoon is jouw huis?’, waarvan vanavond weer een nieuwe serie begint, laten zij zien hoe je de boel in mum van tijd weer keurig en netjes krijgt. Lees verder

Jeugdjournaal
Het Jeugdjournaal blijkt met de affaire Dutroux heel wat los te maken. Toch kan het programma er niet omheen. Nieuws is nu eenmaal niet altijd leuk. De twee zoontjes van Arjen Appel uit Soest zaten op de bank naar het Jeugdjournaal te kijken, toen daarin het proces Dutroux voorbijkwam. Lees verder

Sport
Nederland krijgt vanaf 24 mei een dagelijkse sportkrant. Vanaf die datum zal het blad ‘Goal!’, op tabloidformaat, zes dagen per week landelijk verschijnen. De krant wordt gedrukt in een oplage van 30.000 stuks, telt twintig pagina’s en is in zowel de losse verkoop als in abonnementsvorm te verkrijgen. Goal! gaat 90 eurocent kosten. Lees verder 

Krant
Tientallen abonnees van de Twentsche Courant/Tubantia hebben aangegeven dat ze de eerste zondagseditie inhoudsloos vinden. ,,Als je zo’n editie leest, moet je je wel heel erg vervelen”, zegt hoogleraar journalistiek H. Lockefeer. Lees verder 

Semanstraat
De bewoners van de bekendste straat van Nederland, Sesamstraat, gaan verhuizen. Het huidige decor van het kinderprogramma doet 24 jaar dienst en daarom is het hoog tijd voor iets anders, vinden onder anderen Tommie, Pino, Ieniemienie, Meneer Aart en het varkentje Purk. Lees verder

Gerelateerde berichten