Headlines uit de krant: woensdag 10 maart

Tientallen lezers hebben negatief gereageerd op de zondagskrant die Twentsche Courant Tubantia zondag voor de eerste keer uitbracht. De reacties staan op een discussieforum op de website van de krant.

Lezers waren boos omdat ze vonden dat er veel te weinig nieuws in de krant stond. Ook ontvingen enkele duizenden abonneehouders van Twentsche Courant Tubantia zondagmorgen geen krant, meldde hoofdredacteur A. Vis maandag. Zij krijgen een editie nagestuurd. Lees verder

Tubantia
De Twentsche Courant Tubantia gaat dinsdag ruim 1500 exemplaren nabezorgen van de eerste zondagskrant die dit weekeinde in Enschede van de drukpersen rolde. Lees verder

Virgin
De Digital Music Club van Virgin zal gebruikers onder meer de mogelijkheid bieden om nummers op een cd te branden, te rippen en te gebruiken voor de Free Virgin Internet radiostations, meldt Reuters. Het Britse bedrijf Virgin Digital, onderdeel van de Virgin Group, start eind augustus met een eigen legale muziekdienst in Engeland. Lees verder

Intomart
Tv-kijken via de pc is nog niet erg populair. In een magere 5 procent van de Nederlandse huishoudens wordt dit wel eens gedaan. Dit blijkt uit onderzoek van Intomart in opdracht van Stichting KijkOnderzoek. De onderzoekers hebben bij ruim 6300 huishoudens het tv-kijkgedrag onder de loep genomen. Lees verder

MTV
MTV transformeert langzaam van een pure muziekzender naar een meer reguliere televisiezender. MTV Nederland doet dat onder meer met eigen producties, zoals The Trip, waarvan de tweede editie vanaf april wordt uitgezonden. Joris van Heukelom, director content & marketing bij MTV Networks: ‘Voor het gehele inernationale MTV-netwerk zie je dat het aandeel muziek op de zenders afneemt en het aandeel longform toeneemt. MTV maakt de shift van pure muziekzender naar televisizender voor mensen met een jonge mindset.’ Lees verder

Idols
Het tv-programma Idols moet na dit seizoen stoppen. Dat is althans de uitslag van De Kwestie van het Brabants Dagblad van afgelopen zaterdag. Een grote meerderheid van degenen die hebben gereageerd, 86 procent, vindt dat het tv-programma Idols na dit seizoen van het scherm moet verdwijnen. Lees verder

Gerelateerde berichten