Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 tot 21.00 uur live vanaf museumplein

In tegenstelling tot eerdere berichten is het optreden van de Idols-finalisten Boris en Maud niet op het podium van RTL FM op het Spui, maar bij de concurrent live op het podium van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam.

De burgemeester van Amsterdam heeft het optreden omwille van de openbare orde en veiligheid afgewezen. Om de fans niet met lege handen te laten staan is Radio 538 benaderd om de twee Idols-finalisten toch een podium aan te kunnen bieden. In goed overleg met de Holland Media Groep is vervolgens besloten om de twee Idols-finalisten te laten optreden op het Radio 538 podium op het Museumplein. Dit plein is beter berekend op grote aantallen toeschouwers.

Optredens
Naast de Idols-finalisten staan van 12:00 tot 22:00 uur Marco Borsato, Veldhuis & Kemper, 3T, Di-rect, The Rasmus, Special D, DJ Jose vs G Spott, Do, Soulvation, Jim, Danzel, Acda & de Munnik, Treble, Ch!pz, Marieke, Intwine en Kim-Lian op het podium van Radio 538. DJ Jean sluit de dag spectaculair af met een live-optreden samen met Mayumana.

Live op internet
De hele dag wordt live uitgezonden via de live-stream van ‘Garnier Streaming Media’ op Radio 538.