Search
Close this search box.

Giel Beelen presenteert ochtendshow op Radio 3FM

Op maandag 17 mei begint de nieuwe ochtendshow van Giel Beelen bij de VARA (iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur) op Radio 3FM onder de naam “GIEL”.  Al de hele week zijn spotjes te horen op 3FM als voorbereiding op GIEL; Giel, interactief, eigenaardig, liedjes.

Het programma bevat veel goede muziek, live optredens, behandeling van het actuele nieuws en ook veel gasten. Giel presenteert het programma zonder sidekicks, al zegt Giel zelf dat de luisteraar eigenlijk de sidekick van het programma is.

Naast de ochtendshow presenteert Giel op zaterdagochtend vroeg Nachtegiel Beelen tussen 1.00 en 3.00 met de zin en onzin van het leven, en vooral echte muziek. Hij neemt daarbij de freakolympics-uren over van Rob Stenders en Fred Siebelink. Ook wat betreft de ochtendshow is Giel de opvolger van Rob en Fred.
 
Op de nieuwe site van Giel is een Uitzendbureau ontwikkeld. Via dit buro kunnen luisteraars ‘medewerker’ worden van het programma. Ze worden dan bijvoorbeeld door Giel ingeschakeld wanneer er iets aan de hand is in hun dorp of stad. Daarnaast zijn op Giel.Vara.NL uiteraard audio- en videofragmenten, foto’s, een gastenboek en heel veel meer te vinden.
 
Giel presenteerde begin dit jaar Gigagiel en Hard en Giel voor de NPS. Nadat bekend werd dat Stenders naar de commerciële omroep vertrok en dat Giel hem ging opvolgen stopte hij bij de NPS. Daarvoor presenteerde Giel een nachtprogramma voor de AVRO tussen 4 en 6, dat programma is nu eigenlijk weer terug op de vroege zaterdagochtend. [K.A]

Gerelateerde berichten