Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sex and the City-film gecanceld

De geplande ‘Sex and the City’-film is van de baan. Eén van de sterren uit de populaire serie ‘Sex and the City’, Kim Cattrall, weigert aan de verfilming mee te werken. De in Amerika goed bekeken tv-show had eerder dit jaar haar laatste aflevering.

Een woordvoerder van de actrice liet weten: “Kim heeft zes heerlijke jaren gehad, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, als Samantha in ‘Sex and the City’. Ze had heel graag de film willen doen, maar omdat er geen script was, heeft zij geheel van de filmversie af moeten zien en heeft andere aanbiedingen aangenomen. Het duurde gewoon te lang.”

Zender HBO besloot daarop om, ondanks dat de rest van de vrouwen wel hun toezegging al hadden gegeven, het hele project te schrappen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten