Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dutch TT bij RTV Drenthe

Van 21 tot en met 27 juni zal RTV Drenthe weer verslag doen van de Dutch TT op de radio in “TT Radio Drenthe”. Ook zal men een blik achter de schermen geven in de TT journaals op TV Drenthe. TT Radio Drenthe komt van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 12.00 en 14.00 – 17.00 uur live vanaf het TT circuit met het laatste TT nieuws, veel interviews en muziek.

TT zaterdag
Zaterdag 26 juni is TT Radio Drenthe de hele dag, van 09.00 – 18.00 uur op het circuit te vinden voor raceverslagen, verkeersinformatie, muziek en achtergrondinformatie.

TV Drenthe
Van maandag tot en met vrijdag zendt TV Drenthe na het regionale nieuws het TT journaal uit. Informatie over de TT en het Asser circuit, beelden uit het rennerskwartier en de pitsstraat, de deelnemende teams en renners en ‘het randgebeuren’ komen allemaal voorbij in het TT Journaal.

Herhalingen
De highlights van de races zijn zaterdagavond 26 juni uitgebreid te zien in een extra uitzending van het TV Drenthe Nieuws om 18.00 uur. Zondagavond zendt TV Drenthe een ‘TT-Nacht special’ uit met daarin een uitvoerige sfeerimpressie van de beroemde vrijdagnacht van Assen. Maandagavond 28 juni kijkt TV Drenthe Sport terug op de TT week. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten