Search
Close this search box.

Eric Valentijn stopt bij RTL FM

Radio presentator Eric Valentijn, beter bekend als Eric Holzhauer stopt na ruim een maand op het commerciële radiostation RTL FM. Eric maakt momenteel nog dagelijks het programma ‘RTL Love Songs’ iedere werkdag van 19:00 tot 22:00 uur waar hij binnenkort mee zal stoppen.

De reden van het vertrek bij RTL FM zijn de drukke werkzaamheden bij zijn eigen bedrijf Showbizz.NL. Onlangs bouwde Showbizz.NL voor Yorin FM nog een complete ‘openlucht-studio’ bij het strand in Portugal, waarvandaan Yorin FM vier weken lang de uitzendingen verzorgt. Een opvolger voor het programma ‘RTL Love Songs’ is nog niet bekend. Er worden momenteel nog steeds gesprekken gevoerd.

Eric Holzhauer: “Radio blijft mijn grote liefde maar maandelijks meer dan 60 uur avondradio vullen is, als je ook nog een eigen bedrijf hebt (laat staan een sociaal leven) weer wat teveel van het goede; hoe leuk ook, je houdt het niet vol”.

Op 10 mei heeft het station het roer volledig omgegooid. RTL FM richt zich voornamelijk op vrouwelijke luisteraars tussen 30 en 49 jaar. RTL FM brengt veel muziek van eigen bodem naast de muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 met in de avond veel lovesongs. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten