Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hans Kraay jr. presenteert Veronica EK Update

Hans Kraay jr. gaat de Radio Veronica EK Update presenteren bij Radio Veronica. Vanaf zaterdag zal hij in de weekenden bij Rob van Someren en op werkdagen bij Jeroen van Inkel de Veronica luisteraars live vanuit Portugal op de hoogte brengen van het laatste nieuws over het Nederlands Elftal en het EK in het algemeen.

Hans zal de EK Update op geheel eigen wijze brengen, waarbij zijn goede contacten met de spelers uit het Nederlands Elftal een belangrijke rol zullen spelen.
 
Hans Kraay jr: “Ik kijk er naar uit om de EK Update voor Radio Veronica vanaf zaterdag te gaan doen. Lekker met Rob van Someren en Jeroen van Inkel kletsen over voetbal, zoals vrienden dat doen. Waarbij het grote verschil is dat ik in Portugal bovenop het laatste nieuws zit en Rob en Jeroen het EK beleven zoals het grootste deel van Nederland dat doet, thuis voor de buis”.
 
Radio Veronica’s EK Update is vanaf zaterdag iedere dag te horen in de programma’s van Rob van Someren en Jeroen Van Inkel. Het is het tweede sport-item dat bij Radio Veronica te horen is. Eerder lanceerde Radio Veronica al Veronica’s Formule 1 Report met Olav Mol. [Radiowereld.NL]