Jeroen Kijk in de Vegte krijgt nieuw tv-programma

Jeroen Kijk in de Vegte zal dit najaar het nieuwe tv-programma ‘Het Beste Idee van Nederland’ bij Veronica TV gaan presenteren. Momenteel presenteert Jeroen op dit moment ook nog het programma ‘Veronica Vibes’ en is hij regelmatig te horen op Radio Veronica.

‘Het Beste Idee van Nederland’ is een ontwerpwedstrijd voor studenten die zijn ingeschreven aan industriële ontwerpopleidingen, waarbij ze kans maken op een hoofdprijs van 10.000 euro en het kan leiden tot het in productie nemen van hun ontwerp.

Inmiddels zijn er al zo’n kleine 200 aanmeldingen voor de wedstrijd binnengekomen. ‘Het Beste Idee van Nederland’ is echt op zoek naar het beste idee van Nederland dus elk goed idee is welkom. Meer informatie is te vinden via de website van Veronica TV. Radio.NL]