Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob en Nico naar SBS6

Tuinman Rob Verlinden en klusjesman Nico Zwinkels verruilen RTL4 voor SBS6. Vanaf september gaan ze daar een wekelijks lifestyle-programma presenteren, iedere zaterdag om 18.00 uur. Op dat tijdstip waren ze afgelopen tv-seizoen nog te zien met het succesvolle ‘Eigen Huis & Tuin’ bij RTL4.

In hun nieuwe programma staan de thema’s tuinieren, klussen en koken centraal, meldde producent Stokvis & Niehe Producties dinsdag. RTL maakte in mei bekend dat Zwinkels zou stoppen met het programma omdat het drukke opnameschema hem te veel werd. Ook werd gesuggereerd dat een sponsor hem te oud vond voor al dat geklus. Producent Stokvis & Niehe zocht dat uit, maar van bezwaren bij de sponsor was geen sprake. Volgens de producent wilde RTL het programma Eigen Huis & Tuin proberen onder te brengen bij een andere producent. Vervolgens rolde de optie SBS uit de bus. Producent van het nieuwe programma van het befaamde duo blijft Stokvis & Niehe.

Rob en Nico presenteerden Eigen Huis & Tuin de laatste periode samen met Myrna Goossen. Zij vertelde in mei dat ook zij met het programma ging stoppen om zich toe te leggen op haar dagelijkse middagprogramma Aperitivo (RTL4). Dat voornemen heeft ze nog steeds, maar ze ziet in dat programma wel haar kok vertrekken naar het SBS6-programma van Rob en Nico. Meesterkok Angélique Schmeinck gaat namelijk koken voor de klusjes- en tuinman. Myrna Goossen blijft dus met lege handen achter. [Antenne2/Radio.NL]

Gerelateerde berichten