Search
Close this search box.

SBS6 oranjezender tijdens EK

Vanaf vrijdag 11 juni, tussen 19.50 en 20.30 uur zal SBS6 haar kijkers dagelijks op de hoogte houden van het Europees Kampioenschap en het Nederlands Elftal in programma ‘Oranje in Portugal’. Het nieuwe voetbalprogramma komt tijdens het EK geheel vanuit Vale do Lobo in Portugal.

‘Oranje in Portugal’ is een programma met een mix van voetbaljournalistiek, humor, live muziek en reportages. De gesprekken over voetbal worden gevoerd door presentator Edward van Cuilenborg samen met Louis van Gaal en dagelijks wisselende gasten, onder wie Hans Kraay sr., Danny Blind, Wim Kieft, Kees Jansma, Eddy Poelmann en Dick Jol.

Verder wordt er een dagelijkse column verzorgd door Henk Mulder. René Froger en zijn voltallige band verzorgen tijdens het EK elke dag de muzikale omlijsting van ‘Oranje in Portugal’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten