Zoek
Sluit dit zoekvak.

Speciaal EK-programma op Radio M Utrecht

Ook de regionale omroep ‘Radio M Utrecht’ zal vanaf maandag 14 juni in het teken van het EK staan. Radio M Utrecht zal iedere dag van 09.00 tot 10.00 uur het programma ‘Namen en Rugnummers’ uitzenden.

In het nieuwe programma komen vele verschillende onderwerpen rondom het EK aan bod. Zo speelt Johan Cruijff een spelletje met de luisteraars en geeft oud-voetballer Robby Alflen een analyse van de wedstrijden.

Ook geven bekende Midden-Nederlanders hun visie op het EK. Iedere dag, dus ook in het weekend, wordt er teruggeblikt op de gespeelde wedstrijden en vooruit gekeken naar de wedstrijden van die avond. Het programma wordt uitgezonden tot en met de dag nadat Oranje is uitgeschakeld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten