Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stenders en Jensen op YorinFM

Vanaf maandag 14 juni starten twee de nieuwe dj’s Rob Stenders en Robert Jensen vanuit Portugal met hun radioshow op het nieuwe Yorin FM. Dé maand dat het Europees Kampioenschap voetbal in alle hevigheid losbarst en de prestaties van het Nederlandse elftal centraal staan.

Beide dj’s komen met hun dagelijkse radioprogramma van 6.00 uur tot 9.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur vanuit Portugal waar ze het EK voetbal bijwonen tot het Nederlands elftal is uitgeschakeld. Vanaf een dakterras starten zij in een openlucht studio met hun eerste radio-uitzending op Yorin FM.

Vanaf maandag 14 juni staat YorinFM elke dag in het teken van de voetbalhelden uit het oranje elftal. Voetbalanalyticus Louis van Gaal zal diverse malen zijn visie geven op de wedstrijden en het spel van de spelers. Daarnaast komen ook Wim Kieft, Danny Blind, Hans Kraaij Sr, Kees Jansma voorbij. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten