Search
Close this search box.

Stenders en Jensen vanaf 14 juni op Yorin FM

Robert Jensen keert vanaf 14 juni na een jaar bij NoordzeeFM terug naar Yorin FM. Samen met zijn co-hosts Jan Paparazzi en Robbie Feller zet hij zijn radioprogramma ‘Jensen In De Middag’ per 14 juni elke werkdag van 15.00 tot 18.00 uur voort.

Stenders
Naast Jensen komt ook ex-Radio 3FM dj Rob Stenders naar YorinFM. Rob Stenders zal de ochtendshow voor zijn rekening nemen tussen 6 en 9 uur samen met Henk-jan Smits, Margreet van Gils en op vrijdag met Fred Siebelink. Daarnaast zal Stenders ook het programma Freakolympics samen met Siebelink presenteren op de vrijdagnacht bij Yorin FM.

EK voetbal
Vanaf maandag 14 juni starten twee de nieuwe dj’s Rob Stenders en Robert Jensen vanuit Portugal met hun radioshow op het nieuwe Yorin FM. Dé maand dat het Europees Kampioenschap voetbal in alle hevigheid losbarst en de prestaties van het Nederlandse elftal centraal staan. Beide dj’s komen met hun dagelijkse radioprogramma van 6.00 uur tot 9.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur vanuit Portugal waar ze het EK voetbal bijwonen tot het Nederlands elftal is uitgeschakeld.

Vanaf een dakterras starten zij maandag in een openlucht studio met hun eerste radio-uitzending op Yorin FM die dagelijks in het teken staat van de voetbalhelden uit het oranje elftal. Voetbalanalyticus Louis van Gaal zal diverse malen zijn visie geven op de wedstrijden en het spel van de spelers. Daarnaast komen ook Wim Kieft, Danny Blind, Hans Kraaij Sr, Kees Jansma ook voorbij.

Robert Jensen zal zich naast zijn radioprogramma als creatief directeur inhoudelijk en strategisch bezighouden met beide radiostations van de Holland Media Groep, Yorin FM en RTL FM. Aanstaande vrijdag zal de HMG de definitieve programmering en het nieuwe format van Yorin FM bekend maken.

Fons van Westerloo, CEO HMG over Robert Jensen: “Wij zijn erg blij dat deze enorme kenner van radio met onbegrensde kwaliteiten terugkeert in moeders schoot”.

Directeur Radio, Arthur Weijers: “Met ‘Stenders Vroeg’ en ‘Jensen In De Middag’ leggen wij een stevig fundament voor een nieuw Yorin FM. Ik verwacht veel van de samenwerking met Robert. Naast top-dj is Jensen een excellent radiomaker met een scherpe visie. Ik ben heel blij dat hij ons team komt versterken”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten