Search
Close this search box.

Zondag in mediaprogramma Antenne 2

Zondagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur is het mediaprogramma ‘Antenne 2’ op Radio 2 te horen. Het mediamagazine behandelt opmerkelijke gebeurtenissen bij radio, televisie, kranten, tijdschriften en internet.

Luisteraars kunnen ook deelnemen aan het radioprogramma ‘Antenne 2’. Vragen en klagen over de media kan 24 uur per dag via de Klaagbaak van het programma onder telefoonnummer 035 – 67 17 222. Beluister hier de meest recente uitzending van Antenne2 in realaudio. [Radio.nl]

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Coverstory:  Panorama roept haar lezers op Duitse voetballers dood te wensen door voodoopopjes uit te delen. Antenne 2 neemt de proef vast op de som.
 
– BNN gaat nieuw dj-talent opleiden maar verstaan BNN-dj’s zelf  wel de kunstjes?
 
– In het Medi123 kruipt men weer bevreesd achter de bank voor de controlerende Dienst Omroepbijdragen die kijk- en luistergeld komt innen. 9 Gulden per jaar bij invoering in 1941, in 1999 was het met de dienst gedaan.
 
– In Wie bel ik? zoekt men contact met de man die alles door een positieve bril blijft zien.
 
– En ook: Nederland krijgt reli-radio als het aan Bright Radio ligt, nieuwe plekken om over tv-programma’s te klagen en Rob en Nico gaan naar SBS maar waar moet SBS-klusheld Dennis dan heen?

Gerelateerde berichten