4daagse Nijmegen bij Radio en TV Gelderland

Radio Gelderland staat tijdens de 4daagse van Nijmegen 5 dagen lang in het teken van de 4daagse en de 4daagsefeesten in Nijmegen. Radio Gelderland, in Nijmegen te ontvangen op 89.1 FM zal dagelijks van ’s ochtends 06.00 uur tot 19.00 uur ’s avonds de 4daagse op de voet volgen.

Radio Gelderland
Radio Gelderland maakt inmiddels al meer dan 15 jaar verslag van de 4Daagse. Dit jaar zullen René Arendsen en Nieke Hoitink dagelijks vanaf 6.00 uur verslag doen op Radio Gelderland. Henk Mouwe en Anneke Jonkers presenteren van 14.00 tot 16.00 uur het programma Café de Gladiool met daarin veel wandelverhalen, een vooruitblik naar de Vierdaagse feesten en tips om de Vierdaagse succesvol uit te lopen.

TV Gelderland
Pascal kamperman en Angelique Krüger brengen vanaf maandag 19 juli, elke dag om 18.20 uur bij TV Gelderland voor de achtste keer op rij alle 4Daagse momenten in het  4Daagse journaal.

Vrijdag Intocht LIVE
Op vrijdag 23 juli zullen Angelique en Pascal bij TV Gelderland live verslag doen tijdens de feestelijke Intocht die live wordt uitgezonden vanaf 14.00 uur. Heeft u als wandelaar of toeschouwer de Intocht op TV Gelderland gemist? Zaterdag 24 juli herhaalt TV Gelderland speciaal voor de wandelaars vanaf 12.00 uur de Intocht. [Radiowereld.NL]

 

Gerelateerde berichten