Lokale omroepen brengen live verslag Triatlon en skûtsjesilen

In Almere vindt vandaag de Nationale Triatlon en op het Gooimeer het skûtsjesilen plaats. Radio 6FM, Radio Phohi en Stadsomroep Almere besteden vandaag in een gezamenlijke uitzending uitgebreid aandacht aan de twee evenementen.

Al vanaf 07.00 uur s morgens wordt de triatlon gevolgd door diverse reporters van de drie radiozenders. Vanaf de boot bij het zwemmen, vanaf de motor bij het fietsen en langs de route bij het lopen. Ook bij het skûtsjesilen op het Gooimeer zijn de drie radiozenders nadrukkelijk aanwezig. Vanaf de eigen reportersboot wordt gedurende de middag live verslag gedaan van de zeilwedstrijd met de antieke schepen.

De gezamenlijke uitzending van de drie zenders is te beluisteren van 07.00 tot 18.00 uur op Radio 6FM, 92,0 FM ether en op Radio Phohi, 105.1 FM ether (regio Gooi en Eemland) en op Stadsomroep Almere 107.8 FM ether (Almere en omgeving). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten