Zoek
Sluit dit zoekvak.

Omroep Flevoland start met D-TV

De regionale zender Omroep Flevoland gaat de kijker overdag op televisie meer service bieden. Nieuws, weer en verkeer zullen daarbij een grotere rol gaan spelen. D-TV combineert televisie, radio en Tekst TV. D-TV is vrij uniek voor Nederland en start op maandag 18 oktober bij Omroep Flevoland.

In de vroege ochtend, van 6 tot 10 uur krijgt de kijker de hoofdpunten van het nieuws, informatie over de files in en rondom Flevoland en een weersverwachting voor de provincie. De informatie is onderin beeld te lezen tijdens de herhaling van het tv-programma van de vorige avond.

Van 10-17 uur wordt het scherm gevuld met D-TV waarbij de kijker hoort wat er op radio wordt uitgezonden en tegelijkertijd een blik in de radiostudio wordt geboden. In hetzelfde beeld verschijnt een selectie van het nieuws en programma-informatie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten