Headlines uit de krant: dinsdag 16 november

BBC News, de nieuwssite van de Engelse publieke omroep, verslaat de webnieuwsvoorziening van CNN, Washington Post en Wall Street Journal.

Gisteren won de Engelse Publieke Omroep de prijs voor de beste nieuwswebsite van de Online News Association. BBC.co.uk/news laat voor de tweede keer internationale concurrenten achter zich. In mei van dit jaar won de Engelse nieuwssite al drie Webby Awards in de categorie Nieuws van het jaarlijkse internetprijzenfestival. Lees verder 

Satelliet
Op 18 november begint een Marokkaanse satellietzender met uitzendingen voor Marokkanen in het buitenland. Het startsein voor de publieke zender wordt gegeven door het Marokkaanse ministerie van Communicatie.  Lees verder

Popstars
Clubs.nl zal de officiële fanpagina’s van de sterren in de dop van ‘Popstars – The Rivals’ hosten. Daartoe hebben RTL Nederland in Hilversum en KPN-dochter Planet Media Group in Amersfoort een overeenkomst gesloten. Lees verder 

Mol
Investeringsmaatschappij Talpa van mediaondernemer John de Mol heeft haar belang in Versatel uitgebreid van 10,2 procent naar 25,06 procent. Dat blijkt uit het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Lees verder

Gerelateerde berichten