Headlines uit de krant: vrijdag 26 november (2)

Na de middelbare school het interessante radiowereldje inrollen. Bij 3FM en Yorin naast Rob Stenders en Henk Westbroek terechtkomen. Wie wil dat nu niet? Maar hoe? Jelmer Gussinklo kreeg het voor elkaar.

Dat opgroeien in een buurtschap IJzerlo voor gesprekstof zou zorgen in radioprogramma’s op het trendy jongerenstation Yorin FM, had niemand ooit kunnen denken. “Elke ochtend als de wekker gaat, ben ik niet blij. Maar als ik eenmaal in de auto zit, heb ik alweer zin.” Je moet er wat voor over hebben om te mogen samenwerken met de ‘beste’ en ‘meest legendarische’ dj’s. Lees verder

Parool
Dagblad Het Parool is de best vormgegeven krant van Europa. Dat meldde hoofdredacteur Erik van Gruijthuijsen donderdag. Zijn krant krijgt The European Newspaper Award in de categorie regionale kranten. Ruim driehonderd kranten uit 26 landen deden mee aan deze competitie. De Amsterdamse krant, die ook landelijk wordt verspreid, ging ruim een halfjaar geleden over op tabloidformaat. Lees verder

Hilton
Het was het gesprek van de dag toen de sekstape van Paris Hilton was ‘uitgelekt’. Sommige mensen kregen inspiratie van deze blunder, zoals de makers van de serie South Park… Lees verder

ANP
Persbureau ANP heeft vele tienduizenden foto’s uit zijn archieven online gezet in een speciaal daarvoor ontwikkelde website. Vandaag ging anpfotoarchief.nl online, met een groot aanbod van foto’s die het persbureau maakte van 1900 tot 1995. Alle foto’s zijn voorzien van een titel, beschrijving en datumpublicatie, waardoor betrekkelijk eenvoudig te zoeken is in het databestand. Lees verder

Amerika
De Nederlandse breakdancer Plastic Man is binnenkort primetime te zien op de Amerikaanse televisie. De 31-jarige danser mag zijn act, waarin hij zich in een koffer opvouwt om er vervolgens weer uit tevoorschijn te dansen, begin december vertonen in het programma Big Time van de populaire Amerikaanse talkshowhost Steve Harvey. Dat heeft de producer van het programma dinsdag bekendgemaakt. Lees verder

Theo
De NPS en de VARA zenden maandag een ingelast discussieprogramma uit waarin Marokkaanse Nederlanders terugkijken op de gebeurtenissen van de afgelopen maand, na de moord op Theo van Gogh. De anderhalf uur durende thema-avond op Nederland 3 begint om 20.25 uur. Lees verder

TV
Verschillende jongerenzenders zullen de komende drie weken reclamespotjes uitzenden, waarin jongeren tips krijgen over hoe met schulden kan worden omgegaan. Dat heeft het ministerie van Sociale Zaken bekendgemaakt. De campagne is vooral gericht op vmbo-leerlingen tussen dertien en achttien jaar. Lees verder

Voetbal
Een uitvoering tot in alle details van het zogenaamde Tenderdocument van de Eredivisie CV leidt mogelijk tot overtreding van de Mediawet. Dat oordeelt het Commissariaat voor de Media (CvdM) donderdag. Lees verder

BZN
Jan Tuijp, de 56-jarige bassist van BZN, is per brief bedreigd met de dood. Dat heeft zijn manager Dick de Boer donderdag bevestigd. Tuijp heeft woensdagmorgen aangifte gedaan van bedreiging en belediging bij de politie in Volendam. Lees verder

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email