Zoek
Sluit dit zoekvak.

KINK FM Headlinez

Het is bijna 5 december en dus komt de KINK-Sint ook weer langs. Maandag 6 december zal hij van de partij zijn in Avondland, tussen 17 en 20 uur. Uiteraard heeft hij een grote zak vol cadeaus bij zich. De laatste week van 2004 zendt KINK FM een speciale programmering uit, met veel jaaroverzichten en specials. Binnenkort lees je in de KINK FM Headlinez wat er die week allemaal te horen zal zijn.

Win een Ladder 49-pakket in 1Metha@Kink
Deze week maak je in 1Metha@Kink kans op een pakket van de film Ladder 49. Je kunt 2 kaartjes voor de film winnen, een exclusieve zakcomputer en enkele goodies. Ladder 49 draait vanaf aanstaande donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Win de dvd Absolutely Fabulous seizoen 5 in Nevermind
Vincent de Lijser geeft deze week in  het vijfde seizoen van de comedy Absolutely Fabulous op dvd weg. Jennifer Saunders en Joanna Lumley spelen opnieuw Edina Monsoon en Patsy Stone. Het vijfde seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die in 2003 werden uitgezonden door de BBC.
 
Win een cd-box uit de I Love Music-reeks in Outlaw Classics
Karel Oosterhuis geeft de komende weken in Outlaw Classics cd-boxen weg uit de I Love Music reeks! Je maakt kans uit een box uit de jaren 70, 80 of 90 met daarop de beste nummers uit dat decennium.
 
PROGRAMMAS
 
Outlaw 41
Elke vrijdag tussen 17.00 en 20.00 uur presenteert Arjen Grolleman de Outlaw 41. De 41 beste nieuwe platen van dit moment komen voorbij en ook de nieuwe Theme From Kink wordt in dit programma bekend gemaakt.
 
De top 5 van deze week:
0. Vast Thrown Away
1. Mimezine Cant Get Enough
2. Eastern Lane I Said Pig On Friday
3. Jack Adaptor No Logos (Ex-TFK)
4. Jimmy Edgar I Wanna Be Your STD
 
De Theme From Kink van deze week: Jay-Z/Linkin Park Numb/Encore
De gehele Outlaw 41 is te vinden op kinkfm.com
 
De Moordlijst
Isabelle Brinkman presenteert de 20 beste albums volgens de kenners in De Moordlijst. Elke maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur.
 
De top 5 van deze week:
1.      Nick Cave & The Bad Seeds – Abbatoir Blues/The Lyre Of Orpheus
2.      The Dears No Cities Left
3.      Tom Waits – Real Gone
4.      Razorlight Up All Night
5.      Mark Lanegan Band – Bubblegum
 
De hele Moordlijst is te vinden op kinkfm.com
 
X-Rated
Op zondag 5 december is het pakjesavond in X-Rated. Voor n keer bepaalt de luisteraar alles wat Arjen Grolleman en ob Rusche in X-Rated zullen draaien. Verzoeken, het aantal maakt niet uit, kunnen worden gemaild naar radio@kinkfm.com.
 
ElectroNation
ElectroNation staat voor Electro met een hoofdletter E en gaat van acid house tot electro funk, zolang het maar synthesizers heeft. Luister elke zaterdag tussen 20 en 22 uur.
 
Oeverloos
Zondag 5 december tussen 12 en 14 uur interviewt Leon Verdonschot Bas Jacobs, ex-Seedling, nu Pfaff, maar ook dichter, de man achter That Dam Magazine en achter het That Dam-label. Genoeg te lullen, genoeg te draaien.
 
Nevermind, Het Oude Testament en Het Nieuwe Testament
Elke middag hoor je om 16 uur in Nevermind, Het Oude Testament en Het Nieuwe Testament Het Beste uit de Outlaw 41. Vraag nu jouw favoriete nummers uit de huidige Outlaw 41 aan via radio@kinkfm.com of via het invulschema op kinkfm.com. De 5 meest aangevraagde hoor je elke middag. Bovendien maak je op deze manier dagelijks kans op een cd-pakket en een aantal leuke Kink FM-goodies!
 
Bovendien maak je in Nevermind kans op de New Found Glory-cd van deze week: The Silent Force van Within Temptation.
 
Meer info
Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com of meld je aan op kinkfm.com.
 
Oliver Schuurman

Gerelateerde berichten