NoordzeeFM geeft 1007 kerstbomen weg

Het music & entertainment station Noordzee FM deelt tussen 13 en 19 december 1007 gratis kerstbomen uit aan de luisteraars van het commerciële radiostation.

Het promotieteam van Noordzee staat elke dag met de speciale kerst dubbeldekker op een andere locatie. Daar zullen zij automobilisten, die Noordzee FM als voorkeurszender op 1 hebben geprogrammeerd en ook daadwerkelijk aan hebben staan een waardebon overhandigen. Deze bon is goed voor een gratis kerstboom. De actie is ook live te volgen op Noordzee FM.

Standplaatsen
Van 13 tot en met 16 december staat de dubbeldekker van Noordzee tussen 17.00 en 19.00 uur bij tankstations langs snelwegen in de buurt van de vestigingen Zaandam, Tilburg, Wateringen en Nieuwegein. Op 17, 18 en 19 december staat de dubbeldekker op de parkeerplaats bij de Hornbach vestigingen Wateringen, Nieuwegein en Groningen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten