3FM Serious Request live op tv

De kerstactie van de publieke omroep ‘Radio 3FM’ en het Nederlandse Rode Kruis, is van maandag 20 t/m vrijdag 24 december ook live te volgen op televisie. 3FM DJ’s Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes laten zich vijf dagen voor kerst opsluiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor een noodhospitaal in Darfur.

Op Nederland 1 zijn de verrichtingen van Giel, Claudia en Wout elke nacht te volgen van ongeveer 0.30 uur tot 6.00 uur. Op Nederland Twee kan iedereen overdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur kijken en luisteren naar de 3FM Jocks. Op de Neude wordt een speciale glazen 3FM studio gebouwd.

5 dagen honger op de Neude
Giel, Claudia en Wout mogen de hele week de studio op de Neude niet verlaten en hebben daar alleen elkaars gezelschap. En om te voelen hoe het is om geen eten te hebben, eten de deejay’s gedurende de hele week ook niets!

3FM Serious Request
Met de 3FM Serious Request actie willen Radio 3FM en het Nederlandse Rode Kruis zoveel mogelijk geld op halen voor een noodhospitaal van het Rode Kruis in Darfur, Soedan. In de week voor Kerst kunnen luisteraars geld bieden op plaatjes, airtime en gesigneerde goodies. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten