538 Report: maak elke dag kans op een cabrio

De laatste week van het jaar is aangebroken en als klap op de vuurpijl gaat 538 nog eens even helemaal los. Radio 538 geeft deze week namelijk vier Alfa Spiders weg, een cabrio ter waarde van maar liefst 40.000 Euro. Aanmelden kan via 0909 3000538. Laar daar je telefoonnummer en gegevens achter. Ook via SMS kun je jezelf aanmelden. Stuur daarvoor een SMS met het woord “AUTO” naar 5380.

Tot en met donderdag gaat 538 uit de aanmelders iemand opbellen. Mocht je gebeld worden, dan moet je de telefoon opnemen met: “Radio=538” Doe je dit niet, dan heb je pech gehad en gaat de auto aan je neus voorbij. Doe je dit wel, dan win je sowieso een Oudejaarspakket en dan kwalificeer je je voor de auto. Elke dag tussen geeft Ruud de Wild tussen 16 en 19 uur de auto weg. Meer info op Radio538.nl

Live38 On Tour continious…
Afgelopen donderdag sloot Radio 538 het jaar spectaculair af met een speciale kersteditie van Live38 On Tour. Optredens waren er dit keer van Lois Lane, Edsilia, Xander de Buisonjé, Lange Frans en ook Boris, samen met de Evers Slaat Door band.

Ook de 538 Reporters van Radio.NL waren van de partij. Een verslag van Live38 On Tour lees je binnenkort op deze site.

Overigens zal Radio 538 ook in het nieuwe jaar doorgaan met Live38 On Tour-edities op verschillende locaties in heel Nederland.

Oudejaarsdag: Top 100 en Grandmix
Radio 538 sluit het jaar weer traditiegetrouw af met de Top 100 over 2004 en de Grandmix.

Vanaf 10 uur zullen de grootste hits van 2004 allemaal voorbij komen in de juiste volgorde. En dan is de grote vraag: wie staat er op 1? Is dat de zomerhit van O-zone, “heb je even voor mij” van Frans Bauer, “When you think of me” van Boris, “Dreamer” van Dinand Woesthof of “Holiday in Spain” van Blof en de Counting Crows. Het antwoord hoor je vrijdag even voor 18 uur. Eén garantie kunnen we wel alvast geven, ze staan er in ieder geval allemaal in.

Na 18 uur is het tijd voor de Grandmix 2004. De afgelopen maanden heeft mastermixer Ben Liebrand weer flink z’n best gedaan om alle hits van het afgelopen jaar te verwerken in een drie uur durende, superstrakke mix.

Meer info over de Grandmix vind je binnenkort op Liebrand.nl.

Vanaf 21 uur zorgt Dennis Verheugd alias DJ Devious voor de heerlijkste dancebeats voor jou oudejaarsfeest met de Powermix. Tussen 23 en 0 uur hoor je de 102 beste dancehits van 2004 in de Powemix Jaarmix.

Eeuwige 100
Gisteren hoorde je de 100 beste platen aller tijden, volgens de luisteraars van 538, in de Eeuwige 100. De presentatie was in handen van Menno de Boer, Tim Klijn en Barry Paf.

Na een jaar verstoten te zijn van de eerste plek, wist Guns ’n Roses toch weer de koppositie over te nemen. Ook Queen steeg weer flink. Dit was de Top 5:
1 (3) Guns ’n Roses – November rain (1992)
2 (16) Queen – Bohemian rhapsody (1975)
3 (2) Coolio – Gangsta’s paradise (1995)
4 (23) Live – Overcome (2001)
5 (9) Eagles – Hotel California (1977)

De Klapperrr van het jaar: Coldplay met “Clocks” (2003) op nummer 17

Ruud vs. Borstvergroting Aukje van Ginneken
Ruud de Wild zal de borstvergroting van Aukje van Ginneken betalen. Als ruil hiervoor zal Aukje de stippen van het 538 logo ergens op haar lichaam laten tatoeëren. Dit werd afgelopen woensdag tijdens Ruud de Wild.nl bekend gemaakt.

Afgelopen dinsdag bood Ruud spontaan aan aan Aukje om haar borstvergroting te betalen, dit nadat hij in een interview met Aukje gelezen had, dat ze dit ooit nog eens van plan was.

Aukje over haar besluit: “Heel Nederland weet toch al dat ik het wil en ook al zou ik het niet zeggen, dan zien ze het toch wel. Dus ze weten het nu toch al, dus kunnen we het net zo goed samen doen.”

Wanneer het plaats gaat vinden en waar de tattoo komt te staan is nog niet bekend.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
Helaas was Dennis Ruyer afgelopen week nog steeds ziek. Greatest Hits werd afgelopen week overgenomen door Jens Timmermans en Tim Klijn (vrijdag).

Deze week heeft het Evers Staat Op team een weekje vakantie. Daarom hoor je de hele week tussen 6 en 10 uur de leukste fragmenten uit Evers Staat Op uit 2004. Vrijdag zal er dan ook geen Live38 gespeeld worden. Vanaf volgende week is Evers weer terug en gaat Live38 weer van start met Piérre Kartner.

Sinds afgelopen week heeft Radio 538 haar verkeersinformatie service uitgebreid. Ook buiten de spits hoor je nu overdag en ’s avonds elk half uur de belangrijkste files en flitsers, voorheen was dit één keer per uur.

Zondag maak je bij WeekendRick van Velthuysen kans om je tanden te laten bleken.

Nog meer zondagnieuws: komende zondag is het precies 40 jaar jaar geleden dat de Top 40 voor het eerst werd uitgezonden. Om dat te vieren zal Radio 538 40 weken lang in de uitzending van de Top 40 een prijzenpakket weggegeven worden dat bestaat uit 40 prijzen. Binnenkort meer hierover.

De Schijven
Alarmschijf: Kylie Minogue – I believe in you
Dance Smash: Tiësto – Adagio for strings
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte belangrijkste en best beluisterde hitlijst van Nederland:
1 (-) Men2B – Bigger than that -> tevens Klapperrr van de week
2 (1) Chipz – 1001 Arabian nights
3 (-) Raffisch – Playting

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.