Bied op de cactus van Van Gogh bij Radio 3FM

Een cactus van Theo van Gogh, gebruikt in zijn laatste film ’06/05′ is een van de items waar tijdens de Radio 3FM Serious Request Week op geboden kan worden. De actieweek vindt van 20 december tot en met 24 december plaats. Al het geld dat wordt opgehaald is bestemd voor Soedanese regio Darfur.

Naast de veiling sluiten tevens deejays Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes zich vijf dagen zonder te eten op in een glazen huis op het Neude in Utrecht. “En je ziet er al zo mager uit”, zei Daphne Bunskoek maandag in ‘Goedemorgen Nederland’.

Er kunnen volgende week ook platen voor geld worden aangevraagd. Op de Serious Request Veiling kan onder meer nog geboden worden op de originele tsarenkroon uit ‘Pietje Bell 2’, de cape van Floris, speciaal gemaakt voor acteur Michiel Huisman en een originele videoband met alle eerste opnamen van de eerste afleveringen van ‘All Stars’. Tevens kunnen de luisteraars bij Radio 3FM voor veel geld een masterclass volgen bij onder meer Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Lange Frans en Jos Verstappen. De gehele opbrengst van de actie gaat naar een noodhospitaal van het Rode Kruis in de Sudanese stad. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten