BN’ers in Lotto Weekend Miljonairs

SBS 6 brengt aan het einde van 2004 en het begin van 2005 vijf speciale afleveringen van ‘Lotto Weekend Miljonairs’. In totaal zes bekende Nederlanders spelen van dinsdag 28 december 2004 tot en met zaterdag 1 januari 2005 het spel om 1 miljoen euro.

Piet Paulusma, Guus Meeuwis, Henk Gemser en Daniëlle Overgaag spelen alleen. Wendy van Dijk en NoordzeeFM deejay Gordon vormen een duo en proberen samen presentator Robert ten Brink zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Het geld dat de BN’ers bij elkaar spelen komt ten bate van de sportkoepel NOC*NSF.

Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma bijt op dinsdag 28 december in de eerste special van ‘Lotto Weekend Miljonairs’ de spits af. Woensdag 29 december is de beurt aan Guus Meeuwis. Op donderdag 30 december neemt schaatsexpert Henk Gemser plaats op de stoel tegenover Robert ten Brink. Daniëlle Overgaag is te gast in de laatste ‘Lotto Weekend Miljonair’ van 2004 op vrijdag 31 december. Al deze specials worden tussen 20.00 en 20.30 uur uitgezonden. Het duo Wendy van Dijk en Gordon speelt samen het spel om de 1 miljoen euro op zaterdag 1 januari 2005 van 21.30 tot 22.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten