Clipzenders steunen Azie met sms-opbrengst

De muziekzender TMF gaat geld inzamelen voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. Dat gebeurt woensdag via de sms-chat die op de zender te zien is. Door het sturen van een tekstbericht, steunen de kijkers giro 555.

Tussen 10 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds kunnen kijkers hun sms-berichten naar de zender sturen. De kosten voor de verstuurde berichten zijn eenmalig voor de actie verhoogd van 0,70 euro naar 1,50 euro. De volledige opbrengst gaat naar giro 555. Ook kan er via de internetpagina www.tmf.nl worden gestort op het gironummer waar geld wordt ingezameld voor hulpverlening.

The Box
Naast TMF zal ook muziekzender The Box woensdag geld inzamelen voor de slachtoffers van de vloedramp in Azie. TMF en The Box schenken de volledige opbrengst aan de reddingsacties. [Radio.NL/Telegraaf]

Gerelateerde berichten