Danny straalt voor 1,8 miljoen kijkers

Gemiddeld 1,8 miljoen kijkers hebben zondagavond Danny van Zoest de finale van ‘1000 sterren stralen’ zien winnen, blijkt maandag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Van Zoest versloeg in de talentenjachtfinale van de Tros met ruime cijfers de andere kandidaat Joop Lens. Dit gebeurde tijdens de laatste van drie uitverkochte kerstconcerten van Frans Bauer in de Arnhemse Gelredome.

Beide zangers moesten zondag in een uitverkocht stadion de bezoekers, jury en televisiekijkers overtuigen van hun Nederlandse zangkunsten. Het concert en de finale werden in twee delen uitgezonden, met tussendoor het populaire spelprogramma ‘Postcodeloterij miljoenenjacht.’

Bauer heeft in ‘1000 sterren stralen’ gefungeerd als mental coach voor de kandidaten. Van Zoest wordt als winnaar opgenomen in de ‘stal’ van Bauer en gaat met zijn mensen een cd opnemen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten