De Mol en Stenders genomineerden voor Pragma Prikkel

John de Mol, Rob Stenders en zijn radioteam en zuster Witlox, bedenkster van de jassenreclame voor daklozen, zijn drie van de genomineerden voor de Pragma Prikkel 2004, de nieuwe prijs van de reclamebrancheorganisatie.

John de Mol wordt genomineerd als ‘bedenker van tv-doelgroepzenders en Rob Stenders als initiator van de ‘Hopla-award’ voor de beste reclamemuziek op radio en tv.

Verder zijn genomineerd: Ton Sandig, geestelijk vader van Mental Preferences, Ruud Heijenga, ontwikkelaar van Fusion Marketing, Henny van Velzen, inspirator voor het samenbrengen van marketing en ICT, Susanne Piët, auteur van het boek ‘De emotiemarkt’ en Blauw Research, ontwikkelaar van de ‘Breinstijlen’ onderzoekstechniek. Donderdag 16 december wordt op de Pragma Dag 2004 de winnaar bekend. [Adformatie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten