Di-rect live op TMF en internet

De Haagse band Di-rect is vanaf 3 januari 2005 via een eigen programma zes weken lang te volgen op muziekzender TMF. Het nieuwe programma, ‘Live & Di-rect’, wordt drie keer per week uitgezonden op de muziekzender.

De jongens van Di-rect zijn momenteel druk bezig met het opnemen van hun nieuwe album, welke op 18 februari zal uitkomen. Iedereen kan dit -en nog veel meer- vanaf 3 januari, zes weken lang, helemaal volgen in het nieuwe programma “Live & Di-rect op televisie bij TMF, op internet en via de mobiele telefoon. De band wil op deze manier de komst van hun nieuwe album op vernieuwende en opvallende wijze aankondigen.

TMF live via Windows Media player
Op dit moment is het ook mogelijk via de ‘Windows Media player’ de uitzendingen van TMF te beluisteren. Hiervoor is TMF/MTV Networks een samenwerking aangegaan met de streamingpartij van Nederland, Garnier Streaming Media.

Tevens wordt er ook serieus gekeken of het mogelijk is de beelden uit te zenden, dit inzake de benodigde toestemming van de producenten. TMF/MTV wil hiermee ook de stap zetten tot digitale distributie van hun product. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten