Finale ‘roze man of vrouw’ op RTV Oost

’De Roze Golf’, het homoprogramma van de regionale omroep Radio Oost, wil weten wie de meest roze man of vrouw van Overijssel is. Daarom heeft de omroep negen mensen geselecteerd die kans maken op het predikaat ‘meest roze man / vrouw’.

Via de radio-uitzending van ‘De Roze Golf’ en de website heeft de regionale omroep de afgelopen weken portretjes van de genomineerden laten horen. Via de website konden luisteraars stemmen op de meest roze man / vrouw.

Woensdag 22 december is de uitslag bekend gemaakt tijdens een gala-avond. Tijdens deze gala-avond waren optredens van onder meer Patrick, Richenel en Astrid Nijgh te zien. De opnames van de gala-avond wordt uitgezonden op Tweede Kerstdag om 18:30 uur op Radio Oost. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten