Gratis NoordzeeFM kerstbomen op de Dam

Radio Noordzee FM, het music & entertainment station in Nederland deelt donderdagmiddag op de Dam in Amsterdam honderden gratis kerstbomen uit. Met de actie wil de radiozender het leed voor de Amsterdammers verzachten door de belabberde kerstboom die het radiostation op de Dam had laten zetten. De boom is woensdagochtend op het plein geplaatst, maar is lelijk, kaal en bruin.

“Deze boom verdient absoluut geen schoonheidsprijs. De door ons geselecteerde boom is helaas tijdens het omzagen gebroken waarna deze boom op transport is gegaan. Het behoeft geen toelichting dat wij het zelf buitengewoon spijtig vinden dat het zo gelopen is. Maar we stellen alles in het werk om er vanavond om 17.00 uur een spektakel van te maken.”, aldus Noordzee FM. Een andere mooie kerstboom was niet direct beschikbaar.

De officiële ontsteking van de boom vindt vanmiddag om 17.00 uur plaats door Winston Gerschtanowitz. Aansluitend, om 17.15 uur, is er een optreden van Maud. In de stad zijn enorme kerstballen verstopt. Door deze op de Dam in te leveren maakt men kans op prachtige kerstreizen. Elke bezoeker van de Dam maakt tevens kans op een reis naar Rockefeller Plaza in New York. Het kerstspektakel op de Dam wordt mede mogelijk gemaakt door Hornbach bouwmarkten en tuincentra.

Erik de Zwart liet weten dat er zeer snel een nieuwe boom komt, maar wanneer is nog niet bekend. [Radio.NL/Telegraaf]

Gerelateerde berichten