Henny Huisman luidt oudejaar SBS6 uit

Henny Huisman is door SBS6 gevraagd op oudejaarsavond het jaar humoristisch uit te luiden. Huisman presenteert bij de zender het programma ‘Lachend het jaar uit’. Hierin laat hij bekende fragmenten voorbij komen van onder meer André van Duin, Wim Sonneveld, Toon Hermans en Tineke Schouten. Het feestelijke programma wordt dit jaar voor het eerst uitgezonden. Als het bij de kijkers aanslaat, zou het volgens SBS een oudejaarstraditie kunnen worden.

Huisman was met de kerst ook al op televisie te zien. Bij de EO presenteerde hij het programma ‘Huize Huisman’. Op 1 januari ten slotte mag Henny met zijn andere collega’s een grote prijs uitreiken namens de Nationale Postcode Loterij. In Hilversum gaan de geruchten dat Huisman volgend jaar meer bij SBS6 te zien zal zijn. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten