John McEnroe van de buis gehaald

Tennislegende John McEnroe is buiten de baan iets minder succesvol dan binnen de lijnen. In de Verenigde Staten wordt zijn televisieprogramma ‘McEnroe’ van de kabel gehaald. CNBC besloot hiertoe vanwege dramatische kijkcijfers. Dat meldt de Britse omroep BBC. Gemiddeld keken niet meer dan 75 duizend mensen per aflevering.

McEnroe en zijn televisiebazen lanceerden het programma in juli. Alle betrokkenen hoopten dat het afwijkende gedrag van de voormalig Wimbledon-winnaar voor veel kijkers zou zorgen. In de show waren onder meer acteurs Tom Hanks en Kevin Kline te zien.

Daarnaast maakten Sir Elton John en Sting hun opwachting. In 2002 presenteerde ‘Big Mc’ het programma ‘The Chair’, dat zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de VS een groot succes was. ‘McEnroe’ wordt aan het eind van het jaar van de kabel gehaald. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten