Search
Close this search box.

Jules van Hest naar Hot Radio

Jules van Hest zal vanaf 3 januari 2005 te horen zijn bij het regionale commerciële radiostation ‘Hot Radio’ in Oost Nederland. Jules zal daar elke werkdag van 13:00 tot 16:00 uur een programma presenteren.

Jules van Hest: “Ik heb er ontzettend veel zin in, al zal het na 1,5 jaar op Curacao wonen en werken, wel weer wennen zijn aan de kou in Nederland.”

Jules maakte tot deze week bij ‘Dolfijn FM’ op de Nederlandse Antillen van maandag tot en met vrijdag “Hit-Snacks” van 15:00 tot 18:00 en elke zaterdag de Top 40 live vanaf het strand van Mambo Beach. Daarvoor werkte Jules twee jaar lang bij Radio 538. In de zomer van 2003 ging Jules naar Dolfijn FM., het hit-radiostation dat uitzendt vanuit Willemstad op alle eilanden van de Nederlandse Antillen: Curacao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. [Radiowereld.NL]