Kalender Yorin FM voor Aids Fonds

Radio deejay Rob Stenders van Yorin FM heeft in de afgelopen maanden diverse bekende Nederlanders benaderd om te poseren voor een kalender waarvan de complete opbrengst naar het Aids Fond gaat.

De opbrengst van de kalender wordt door het Aids Fonds besteed aan aids-bestrijding in Nederland en in ontwikkelingslanden. Het Aids Fonds geeft directe hulp aan mensen met hiv of aids, financiert voorlichting- en preventieprojcten en zorgprojecten.

Wie er allemaal heeft meegewerkt aan de kalender?
Annette Barlo, Daphne Bunskoek, Cilly Dartel, Eric Dikeb, Boris Dittrich, Tom Egbers, Margreet van Gils, Jelmer Gussinklo, Jack van Gelder, Dione de Graaff, Marijke Helwegen, Robert Jensen, Gerard Joling, Kelly van der Veer, Catherine Keyl, Dirk Kuyt, Ilse de Lange, Desiree Latenstein, Ilja van Leerdam, Fajah Lourens Bridget Maasland, Linda de Mol, Jorinde Moll, Chazia Mourali, Nichtje (van Aldith Unkar), Reinout Oerlemans, Daniëlle Overgaag, Toine van Peperstraten, Milika Peterzon, Rene (van E-life), Edsilia Rombley, Fred Siebelink, Henkjan Smits, Rob Stenders, Humberto Tan, Chris Tates, Margje Teeuwen, Maureen du Toit, Gerrie Tokkie, Hanna Tokkie, Georgina Verbaan, Ellemieke Vermolen, Marcel Verreck, Henk Westbroek, Frits Wester en Audrey Zonneveld.

Bestellen
De kalender is nog steeds te bestellen door 15,00 euro over te maken op GIRO 8365, te name van het Aids Fonds te Amsterdam. Of via de website van het Aids Fonds. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten