Line-up Ameezing Concert compleet

De lijst van artiesten voor het eerste Nederlandse Ameezing Concert is bekend. Het hele meezingfestijn vindt zaterdag plaats in de Gelredome in Arnhem. De avond staat onder leiding van Carlo Boszhard en Irene Moors. Bij hen op het podium voegen zich onder meer Guus Meeuwis, wiens hit ‘Het is een Nacht’ luidkeels door het publiek moet worden meegezongen. Ook Idols-winnaar Boris probeert alle toeschouwers mee te krijgen met zijn eigen hit ‘When You Think of Me’ en de klassieker ‘Papa was a Rolling Stone’.

Het concert steunt de Bart Foundation, waarvan Meeuwis en Moors ambassadeurs zijn. Deze stichting besteedt aandacht aan jonge mensen met een ingrijpende ziekte om hun ambitie waarheid te laten worden. Carlo zal zelf solo het Saturday Night Fever-nummer ‘Disco Inferno’ ten gehore brengen. Treble, Gerard Joling en Xander de Buisonjé, die de Hazes-klassieker ‘Zij Gelooft in Mij’ gaat zingen, zijn ook van de partij. De avond wordt afgesloten met een toepasselijke gezamenlijke kerstmedley. De Bart Foundation hoopt zaterdag vele nieuwe donateurs te werven. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten