Mark van Dale stopt bij Stads Radio Rotterdam

House-deejay Mark van Dale zal vrijdagavond (10 december) voor het laatst te horen zijn bij Stads Radio Rotterdam. De omroep zal zeer waarschijnlijk per 1 januari 2005 stoppen met de huidige programmering.

In het radioprogramma “Turbulentie Live” van 20.00 tot 01.00 uur zal Van Dale tot 23.00 uur weer veel house muziek laten horen. Daarna zal de deejay al zijn radiofavorieten draaien uit de Stads Radio jaren. Mark van Dale is vanaf dag één in 1990 bij Stads Radio betrokken geweest.

Mark van Dale: “Aangezien ik als house-dj vanaf nu weer verplichtingen heb over de hele wereld heb ik besloten om vanavond “live”afscheid te nemen van de (nog overgebleven) luisteraars.”

Toekomst ?
Het Personeel van Stads Radio Rotterdam is nog met andere partijen aan het onderhandelen over de toekomst van de lokale omroep. Een faillissement lijkt onafwendbaar nadat gesprekken over een overname vastliepen. Een overname gaat waarschijnlijk teveel geld kosten. Als er geen nieuwe partij opstaat verdwijnt Stads Radio Rotterdam per 1 januari definitief uit de ether.
De zendgemachtigde Stichting Lokale Omroep Rotterdam SLOR hoopt nog dat er een andere producent opstaat. Zolang dit niet het geval is wordt er na 1 januari desnoods alleen muziek gedraaid op 93.9 MHz. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten