Nieuwjaarsduik samen met RTV Utrecht

Volgens de regionale publieke omroep RTV Utrecht maken steeds meer mensen in Nederland er een goede gewoonte van om aan het begin van het nieuwe jaar het ijskoude water in te gaan in Scheveningen. Voor mensen uit de provincie Utrecht wordt nu dichter bij huis een frisse duik in het nieuwe jaar georganiseerd: in de Maarsseveense Plassen.

Het jongerenprogramma “Rauwkost” van RTV Utrecht en stadskrant “Ons Utrecht” organiseren de eerste editie van deze spektakelduik. Initiatiefnemer van de Nieuwjaarsduik is Bart Spring in ’t Veld, presentator van het jongerenprogramma “Rauwkost” van Regio TV Utrecht.

Het evenement bij de Maarsseveense Plassen vindt plaats van 13.00 tot 15.00 uur, waarbij om 14.00 uur het officiële startsein zal klinken. Mensen kunnen gratis zich opgeven via RTV Utrecht.  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten